Imagini@Neamt Online

Căutare avansată
Imagini@Neamt Online NeT MEDIA - web design
Utilizatori înregistrați
Utilizator:

Parola:

Conectează-mă automat la următoarea vizită

» Am uitat parola
» Înregistrare
Imagini afișate aleator

1900 (?) - Schitul Sihla
1900 (?) - Schitul Sihla
Comentarii: 0
imagini@neamt-online


Înregistrare
Condiții de înregistrare și utilizare a serviciului Neamt Online - Imagini:
Dat fiind faptul că este practic imposibil, pentru administratorul acestui site, de a putea verifica și elimina toate mesajele neplăcute, admiteți și vă declarați de acord că toate mesajele publicate pe acest site exprimă doar punctele de vedere și opiniile autorilor acestora. Deci administratorii, moderatorii și webmasterii pot fi făcuți răspunzători numai pentru mesajele proprii.

Puteți înscrie numai imagini care vă aparțin sau pentru care dețineți drepturile de autor, dar nu oferim garanția că respectivele imagini vor și fi publicate. Sunteți conștienți că imaginile înscrise de dvs. vor fi făcute publice și vă asumați toate riscurile care decurg din această acțiune, respectiv posibilitatea ca alții să-și însușească imaginile publicate de dvs. Pentru astfel de situații, administratorul site-ului nu poate fi făcut răspunzător.
Acceptați să nu publicați nici un material sau mesaj abuziv, obscen, vulgar calomnios, amenințător, cu caracter explicit sexual sau care încalcă legile românești în vigoare ori pot leza imaginea altor persoane. Sunteți de acord că administratorul site-ului sau persoanele împuternicite de către acesta au dreptul să editeze, modifice sau să elimine orice material în orice moment și fără nici un fel de explicații.

Administratorul site-ului are dreptul să ia măsurile necesare pentru ca imaginile să fie publicate în bune condiții. Deasemenea administratorul are dreptul să ia toate măsurile pe care le consideră necesare pentru ca informațiile publicate de utilizatori (inclusiv textele descriptive și/sau comentariile la imagini) să nu aducă atingere serviciului Neamț Online - Imagini sau unor terțe părți (inclusiv altor utilizatori ai acestui serviciu).

Ca utilizator înregistrat sunteți de acord că informațiile solicitate la înscriere sunt introduse într-o bază de date. În condițiile în care aceste informații nu vor fi divulgate către o terță parte fără consimțămânul dvs., sunteți conștient că administratorul nu poate fi făcut responsabil pentru situația în care, ca urmare a unor tentative de atac, datele au fost accesate și/sau compromise.
Deasemenea sunteți de acord ca adresa de e-mail declarată la înregistrare să fie folosită pentru a primi mesaje legate de îmbunătățirea acestui serviciu sau pentru a fi înștiințați de modificările serviciului Neamț Online - Imagini.

Acest sistem utilizează fișiere "cookies" pentru stocarea de informații pe computerul dvs. Aceste fișiere nu conțin nici un fel de date personale; ele servesc doar la furnizarea către dvs. de informații ajustate cerințelor voastre.

Termenii și condițiile de mai sus sunt în deplină concordanță cu termenii și condițiile generale publicate pe site-ul Neamț Onlineź:

- Condițiile generale
- Confidențialitate
Ultima modificare: 25 aprilie 2008.

Prin apăsarea butonului de mai jos acceptați termenii și condițiile de utilizare a acestui serviciu.

 


Neamț Online®: Date generale | Masivul Ceahlău | Informații utile | Pagini web | Știri | Forum | Anunțuri |
Contact | Termeni și condiții | ConfidențialitateSite realizat și administrat de NeT Media. Copyright © 2001-2020 NeT MEDIA - Piatra-Neamț. Toate drepturile rezervate.